Servicii

Consultatii si tratamente

consultatii veterinare
Medicii nostri veterinari va stau la dispozitie non-stop pentru consultatii la cabinet sau la domiciliu. Suntem pregatiti in orice moment sa intervenim in cazul urgentelor ce pun in pericol viata animalelor dumneavoastra si sa tratam cauza acestora.

Vaccinari si deparazitari

vaccinari deparazitari animale
La fel ca si oamenii, pot suferi de o serie de boli infectioase. Preventia acestor boli este o prioritate pentru orice proprietar de animale, aceasta fiind posibila prin vaccinare. Deparazitarea are si ea un rol esential in cresterea sanatoasa a animalelor dumneavoastra.

Interventii chirurgicale

interventii chirurgicale veterinar
De foarte multe ori, interventiile chirurgicale animale sunt o urgenta medicala, insa sunt si interventii care necesita o pregatire anterioara pentru ca succesul operatiei sa fie garantat. Ranile sau plagile care necesita toaletaj si tratament chirurgical fac parte din “mica chirurgie”, serviciu oferit de medicii veterinari Hipervet Brasov.

Consultanta de specialitate

consultanta-hrana-animale
Este foarte important ca hrana pe care o consuma animalele dumneavoastra sa fie echilibrata si adaptata in functie de categoria animalelor, varsta si sexul acestora. Foarte important este ca hrana, fie ea umeda sau uscata, sa asigure necesarul de substante nutritive, vitamine si minerale de care animalul are nevoie pentru o viata sanatoasa. Specialistii nostri va pot ajuta sa alegeti mancarea potrivita pentru animalele dumneavoastra.

Servicii de Dezinsectie, Deratizare si Dezinfectie (DDD)

DEZINSECTIE

dezinsectie-hipervet
Combaterea prin pulverizarea de insecticide si cu ajutorul capcanelor a insectelor. Folosim produse cu grad redus de toxicitate pentru mediul inconjurator.

DERATIZARE

deratizare-hipervet
Folosim cele mai eficiente tehnici pentru reducerea populatiei de rozatoare: soareci, sobolani etc. Acest proces trebuie repetat constant pentru rezultate optime.

DEZINFECTIE

dezinfectie-hipervet
Acest procedeu este folosit pentru combaterea microbilor si a microorganismelor de pe orice suprafata. Substantele folosite pentru dezinfectie sunt foarte eficiente in dezinectarea tuturor suprafetelor.